Asigno Advocatenkantoor


WE FIGHT FOR YOUR RIGHT(S)

ROBBIE DEWAELE

Advocaat – stichtend vennoot

Robbie Dewaele werd advocaat aan de balie van Kortrijk in het jaar 2005.

Onmiddellijk na de stage startte hij zijn eigen advocatenkantoor te Anzegem. Door freelance te werken voor verschillende kantoren en advocaten met naam en faam deed hij veel ervaring op.

Na een associatie met meerdere advocaten te hebben opgericht in 2013, realiseerde hij in 2017 zijn droom. Dit door een eigen advocatenkantoor op te richten in Waregem.

Het kantoor Asigno wil hij laten uitgroeien tot een begrip in de regio.

Robbie Dewaele onderscheidt zich door zijn warme en cliëntvriendelijke aanpak, waarbij laagdrempeligheid en kwaliteit centraal staan.

Doorheen de voorbije jaren heeft hij tal van zaken in diverse takken van het recht tot een goed einde gebracht. Onder andere niet limitatief: algemeen burgerlijk recht, handelsrecht, familierecht & verkeersrecht. Ook verzekeringszaken, ongevallen, bouwzaken, huurzaken, invorderingen worden dagelijks behandeld.

Daarnaast is er uiteraard de expertise op strafrechtelijk vlak die doorheen de jaren werd opgebouwd. Dit gaat zowel van het verdedigen van de dader voor de Politierechtbank, Correctionele Rechtbank tot in het Hof van Assisen. Allen waarin een ruime ervaring werd opgedaan… Ook voor het slachtoffer kan worden opgetreden waarin een schadevergoeding wordt gevorderd naar de wensen van de klant.

Hij behartigt met volle overtuiging uw kleine en grote juridische problemen en streeft altijd naar het bekomen van een oplossing op maat.

Zijn uitgebreide ervaring en kennis van de procedures zijn één van zijn grootste troeven.

Ondertussen wordt Robbie Dewaele ook aangesteld door de Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Kortrijk om als curator op te treden in uitgesproken faillissementen. Ook door de Arbeidsrechtbank Gent, afdeling Kortrijk wordt hij gemandateerd om als schuldbemiddelaar op te treden.